Legyen a DVTK Stadion az Év Stadionja!

Akt.:
Legyen a DVTK Stadion az Év Stadionja!
Legyen a DVTK Stadion az Év Stadionja!
Miskolc – Az idei esztendőben kilencedik alkalommal osztja ki a StadiumDB.com az Év Stadionja díjat, amelynek jelöltjei minden esztendőben a frissen elkészült arénák közül kerülnek ki. A legjobb 27 között megtalálható a DVTK 2018 májusában átadott új otthona is. Szavazz, hogy a DVTK Stadion legyen az Év Stadionja!

Az Év Stadionja a világ legnagyobb stadionok közötti versenye, melyen bárki szavazhat az általa 5 legjobbnak vélt arénára. A DVTK Stadion mellett Magyarországról a MOL Aréna Sóstó szerepel a legjobb 27 között.

A díjat két kategóriában osztják ki. Az internetes szavazás nyertesén kívül a szakmai zsűri is odaítéli a címet az általa legjobbnak vélt stadionnak.

A szavazáshoz a 27 jelölt listájából öt stadiont kell kiválasztani. Öt csillagot a legszebb, négyet a második, hármat a harmadik, kettőt a negyedik és egyet a szerintünk ötödik legszebb stadionnak kell adni. Ezt követően csak a vote (szavazás) gombra kell kattintani és már szavaztunk is.

Szavazni március 3-ig lehet, ezen a linken: http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2018.

Forrás: dvtk.eu.


Melyik a legszebb a 27 legjobb stadion közül?

BOON-kérdés: Az Év Stadionja díj - Melyik a legszebb a 27 legjobb stadion közül?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK Stadion
A Stadium Database nevű oldal idén már kilencedik alkalommal választja meg az Év Stadionját. Az elismerés a 2018-ban átadott „legizgalmasabb” stadionok között talál majd gazdára, melyek között ott van a DVTK 2018 májusában átadott új otthona is. Szavazz, hogy a DVTK Stadion legyen az Év Stadionja! ...
hirdetés