Lelopták a gyertyát az adventi koszorúról – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Lelopták a gyertyát az adventi koszorúról – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 32 éves férfi ellen.

Sz. Jaroszláv 2013. december 4-én egy nyíregyházi nagyáruházból kozmetikai termékeket kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit az áruház biztonsági szolgálatának egyik munkatársa tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. László 18 éves, N. Krisztián 20 éves, N. Attila 23 éves bökönyi lakosok ellen. A három férfi 2013. december 4-én Bökönyben egy közterületen elhelyezett adventi koszorúból gyertyát tulajdonított el. A rendőrök az elkövetőket elfogták, a rendőrőrsre előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 4-én lakossági bejelentésre mentek ki egy áruház parkolójába, mert a telefonáló szerint kéregetők zaklatták a vásárlókat. Itt többek között igazoltatták B. Zoltán 35 éves nyíregyházi lakost, akiről kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Sz. Attila 41 éves nyírbátori lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. november 26-án Nyírbátorban egy kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök 2013. december 4-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Attilát, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, és bűnügyi őrizetbe vettek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés