Lepattanókirály és válogatott

Derek Hall válogatott teljesítményt nyújtott
Derek Hall válogatott teljesítményt nyújtott - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – A Marso-NYKK magyar-amerikai játékosa, Derek Hall 17 lepattanóval bajnoki rekordot ért el a Körmend ellen, csütörtökön a Paks az ellenfél hazai pályán.

Derek Hall bekerült a válogatottba! A Marso-NYKK élvonalbeli férficsapatának magasbedobóját a körmendi teljesítménye és statisztikai mutatói alapján a bb1.hu szakportál a 11. forduló álomötösébe jelölte. Hall a vasi katlanban 24 pontot szerzett úgy, hogy egy hármast is dobott, és mindössze három dobást hagyott ki, emellett leszedett nem kevesebb, mint 17 lepattanót, ami abszolút bajnoki csúcs a mostani kiírásban. Ezek a mutatók 41-es értékindexszel párosultak. Hall a soproni Jermaine Thomas, a kecskeméti Marko Djeraszimovics, a fehérvári Ramon Moore és a körmendi Zsarko Rakocsevics társaságában került be a forduló válogatottjába, egyedüli olyan játékosként, aki magyar útlevéllel is rendelkezik.

A 23 éves nyíregyházi kosarasnak a következő mérkőzésen nem lesz egyszerű megismételnie a körmendi teljesítményét, hiszen csütörtökön a listavezető Paks látogat a bujtosi csarnokba.
hirdetés