Lerakott szemét égett Antalbokorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Timár településen egy lakóházzal egybeépített melléképület teljes tetőszerkezete égett. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság egysége is segítette a beavatkozást. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mert a tűz a lakótérre nem terjedt át.

Nyíregyháza-Antalbokorban az út mentén lerakott szemét égett. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a tűzet eloltotta.

Kisvárdán a II. Rákóczi Ferenc Szakmunkásképző Iskola udvarán, 2 db nagyméretű amerikai vörös tölgy ága lehasadt, a fa megdőlt, veszélyeztetve a tanulókat. A Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói az ágat eltávolították, a veszélyt megszüntették.

Nyíregyháza, M3-as autópálya 231 kilométerszelvénynél a leálló sávban, egy román rendszámú kisbusz égett teljes terjedelmében. A gépjárműben 1 fő utazott, aki, az egység kiérkezése előtt 2 db kézi porral oltó készülékkel a tűz oltását megkezdte. Személyi sérülés nem történt.

Tiszabezdéd és Tiszaszentmárton között, személygépkocsi árokba csúszott, forgalmi akadályt képezett. A gépjárműben 1 fő utazott, nem sérült. A Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs az áramtalanítást és a forgalmi akadály megszüntetését végezte el.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés