Lerántották a leplet a legundorítóbb szokásainkról! Többen csinálják ezeket, mint hinnéd!

Akt.:
Lerántották a leplet a legundorítóbb szokásainkról! Többen csinálják ezeket, mint hinnéd!
© Illusztráció: getty images
Persze mi sosem, á! De azért jó tudni, hogy a többi ember mit csinál, amikor azt hiszi, nem látja senki! A Superdrog Online Doctor górcső alá vette a legundorítóbb szokásokat, és meglepő eredményre jutott.

Nos, higiénia. Mint kiderült, a nők 5,3 százaléka, a férfiaknak pedig 11,1 százaléka döntött már úgy, hogy na most bizony nem zuhanyzik napokon át, csak hogy megnézze, mikor lesz elviselhetetlen a testszaga. Meglepő mód inkább az európaiakra jellemző ez, míg az európai válaszadók 14,8 százaléka válaszolt igennel erre a kérdésre, Amerikában csak 5,4%.

Alsónemű szaglászás! Bizony. Mint kiderült, a nők 30,9 százaléka szagolja meg a bugyiját, hogy hordható-e még. A férfiaknál rosszabb az arány: 44,3%-uk vallotta be az alsónadrág-szaglászást.

Na és mi van, ha koszos az alsónemű? Attól még kifordítva hordható, nem? A nők 12,6 százaléka szerint igen, a férfiak 14,2%-a is próbálkozott már ezzel.

Mint kiderült, a legtöbb embert nem zavarja a saját szellentésének a szaga, sőt (férfiak: 92,7%, nők: 94,1%). Továbbá szinte mindenki szokott zuhanyozás közben pisilni, bár meglepő módon inkább a nőkre jellemző (férfiak: 91,3%, nők: 93,6%).

Kiderült, hogy egy csomó nő csak ott borotválja a lábát, ahol az látszik (Európa: 71,2%, Amerika: 74,9%) és minden második férfi szokott a csapba vizelni (Európa: 49,5%, Amerika: 48,2%). És azt már mondtuk, hogy minden második férfi a kezét szaglássza, miután a nemiszeréhez ér? (Európa: 57%, Amerika: 54,2%).

Forrás: borsonline.hu


Sokszor került már szóba, hány olyan szokása van a férfiaknak, amitől falra másznak a nők. Ideje végre azokról is írni, ami viszont bejön a gyengébbik nemnek! A felmérés során 1000 férfit kértek meg arról, hogy beszéljenek a szokásaikról, a kapott válaszokat viszont nők értékelték aszerint, hogy ...
hirdetés