Lesodródott az útról Tiszaszentmártonban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt Ópályiban, az Árpád és a Dózsa György utcák kereszteződésében. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben ketten sérültek meg.

Az útról lesodródott és egy tűzcsapot kitörtö egy személygépkocsi szombat délután Tiszaszentmártonban, a Táncsics utcában. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a sérült tűzcsapot elzárták, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Időben jelzett a szén-monoxid érzékelő egy nyíregyházi társasházban, a Vasgyár utcában, ahol a gázüzemű vízmelegítő meghibásodása miatt az átszellőztetést követően alacsony gázkoncentrációt mutattak ki a nyíregyházi hivatásos és önkéntes tűzoltók a gázszolgáltató munkatársaival. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Üresen álló raktárépületben gyulladt meg az összehordott szemét vasárnap hajnalban Nyíregyházán, a Petőfi téren. A város hivatásos és önkéntes tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés