Nyíregyháza hírei

2014.05.06. 19:35

Pótbefizetés: pont helyett újabb kérdőjelek

Nyíregyháza -  A Nyíregyházi Lakásszövetkezet keddi, 3 órás tárgyalásának végére újabb válaszokért kiáltó kérdések születtek.

Nyíregyháza -  A Nyíregyházi Lakásszövetkezet keddi, 3 órás tárgyalásának végére újabb válaszokért kiáltó kérdések születtek.Bár sok érv és ellenérv, érdekes információ, illetve előremutató javaslat elhangzott a Nyíregyházi Lakásszövetkezet tavaly májusi „pótbefizetéses” küldöttgyűlési határozatát felülvizsgáló bírósági tárgyaláson, az igazságügyi szakértő meghallgatása és a szemben álló felek vitája ellenére ezúttal sem került pont a mintegy 5200 nyíregyházi háztartást érintő ügy végére. Mi több, kedden, a 3 órás tárgyalás végére újabb válaszokért kiáltó kérdések születtek...

A Nyíregyházi Törvényszék bírója, dr. Berényi László úgy döntött: amennyiben a felperesnek (Takács Imre és társa, jogi képviselő: dr. Bacsa Judit) és az alperesnek (Szathmáry Imre ügyvezető igazgató, Siktár Valéria főkönyvelő, jogi képviselő: dr. Finna Csaba) az elkövetkezendő hónapokban nem sikerül megegyezniük, a nyári ítélkezési szünet után, szeptember közepén folytatódhat a tárgyalás.

KM-PI

További részletek a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország május 7-ei számában. 


Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!