Letartóztatták a balatonfenyvesi gázolót

Letartóztatták a balatonfenyvesi gázolót
© Fotó: police.hu
Kaposvár – Elrendelte a letartóztatását a Kaposvári Járásbíróság szerdán annak a férfinak, aki a gyanú szerint személyautóval elgázolt két gyalogost, ezzel egyikük halálát okozta vasárnap éjjel Balatonfenyvesen – tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék Sajtóosztálya az MTI-t.

Azt írták, a 25 éves autóvezető a gázolás után a helyszínen nem állt meg, nem nyújtott segítséget.

Hozzátették: a bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapra rendelte el a kényszerintézkedést, tekintettel arra, hogy a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

A letartóztatásról szóló végzést minden érintett tudomásul vette, így az véglegessé vált – olvasható a közleményben.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az esetről korábban azt közölte, hogy a balesetben egy 53 éves nő a helyszínen életét vesztette, egy 20 éves nő súlyos sérülésekkel került kórházba. A rendőrök még aznap elfogták a feltételezett elkövetőt, akinél a szonda ittasságot jelzett.

– MTI –


Az autó sofőrje ittasan okozta a balesetet
Budapest - Ittas vezető gázolt el két gyalogost személyautóval Balatonyfenyvesen vasárnap éjjel, egyikük életét vesztette, a jármű vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban. A tájékoztatás szerint ...
hirdetés