Életmód és Ízvilág

Nyíregyháza – Örömteli, hogy sok olvasónk élt a lehetőséggel és hívta telefonon kedd délután Szabó Miklóst, a Kelet-Magyarország főszerkesztőjét.

Tarpai olvasónk azt szeretné, hogy a népszerű Mozaikjátékok közül legyen olyan, amely szelvényei csak a Kelet-Magyarországban jelennek meg és csak az előfizetőinknek szólnak. Javaslatát megfontoljuk. A nyíregyházi Czevár János azt javasolja, hogy Szili Katalin a hétfőihez hasonló ünnepségeken ne álljon Sólyom László mellé és kifogásolta, hogy a kitüntetettek közül többen sem fogtak kezet az Országgyűlés elnökével.

Elmondta véleményét a hétfőn a fővárosban történtekről és azt is megjegyezte: a nyíregyházi önkormányzati képviselők milyen könnyen megszavazták nem kevés havi illetményüket. Lukács Zoltán nyíregyházi előfizetőnk joggal kifogásolta, hogy múlt csütörtökön nem kapta meg lapunkat, amit természetesen pótolunk. Azt is elmondta, hogy neki nem tetszenek  bulifotós összeállításaink.

A csarodai Darvas Iván feltette a Mit is ünnepeltünk “október 23-án?” kérdést, amire válaszolt is. Sokakkal egyező véleménye szerint elrontották az ünnepet, és azt is elmondta: az Árpádsávos lobogó a magyarság jelképe.

A nyíregyházi Erneszt Károlyné szerint sok a sport és a hirdetés, és még több Ízvilág és Életmód oldalakat olvasna szívesen. Javaslatai közül több is összhangban van elképzeléseinkkel, így remélhetőleg nem csak számára lesz még inkább olvasócentrikus lapunk.

– Mán László –
hirdetés