Levágta a szépségkirálynő-jelölt barátjának kezét a villamos – A vezető a mentőket sem hívta, csak rágyújtott egy cigire?

Akt.:
Illusztráció: Fekete Ivett Nyíregyházán
Illusztráció: Fekete Ivett Nyíregyházán - © Fotó: Instagram
Budapest – Fekete Ivett, Fásy szépségkirálynő-jelöltje nincs könnyű helyzetben: szörnyű dolog történt az egyik barátjával, elgázolta a villamos. A lány megdöbbentő dolgokat mesélt a balesetről.

– Munkából ment hazafelé, amikor a Boráros térnél a 2-es villamos alá került. […] Az ütközésnél a jármű szinte megskalpolta őt, majd úgy esett le, hogy a két keze pont a sínen keresztbe került, így a kerekek a bal kezét csuklóból teljesen levágták, a jobbon pedig csak három ujja maradt – mesélte a Story magazinnak Fekete Ivett, aki hozzátette: hiába voltak sokan a megállóban, egyetlen lány futott csak oda segíteni a balesetet szenvedett fiúnak. Megdöbbentő, de elmondása szerint még a villamosvezető sem hívta a mentőket, csak nekiállt nyomkodni a telefonját, aztán szépen rágyújtott egy cigire.

Fekete Ivett a baleset óta rendszeresen látogatja a fiút, akit azóta már kiengedtek a kórházból.

Forrás: blikk.hu


Illusztráció
Balatonfüred - A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kemény bejegyzést tett közzé a Facebookon, ugyanis mostanság jelentősen megnőtt a fulladásos halálesetek száma - legutóbb, kedden egy szabolcsi fiatalember vesztette életét a tóban. Bagyó Sándor, a VMSZ és ÖTE elnöke osztotta meg azt a fotó...
hirdetés