Sport

2018.11.01. 08:36

Száz fölött dobott, továbbment a kupában a Blue Sharks

Nyíregyháza - A nyíregyházi kosarasok hazai győzelemmel jutottak a Hepp-kupa legjobb tizenhat csapata közé.

Nyíregyháza - A nyíregyházi kosarasok hazai győzelemmel jutottak a Hepp-kupa legjobb tizenhat csapata közé.

A Hepp-kupa előző kiírásában ezüstérmes Nyíregyháza Blue Sharks a harmadik körben a DEAC U23-as csapatát fogadta. A bajnokságban egyre jobb formába lendülő Cápák masszív esélyesei voltak az egy osztállyal lejjebb még nyeretlen együttes elleni mérkőzésnek, így a hazaiaknak kötelező feladat volt abszolválni a párharcot.

Az utóbbi időben kiváló formában kosárlabdázó Czura Attila ezúttal is bekezdett, négy perc alatt berámolt négy triplát és egy kettest is hozzátett, ezzel gyorsan ki is alakult a két számjegyű különbség.

A húsz pont feletti előny a harmadik negyed közepére tizenöt pontosra csökkent – ekkor, mintha alábbhagyott volna a figyelem védekezésben és a dobások sem ültek úgy, mint az első félidőben.

A nyíregyháziak Bazsó Brúnó, Kayel Locke és a nagyot küzdő Oláh Zoltán vezetésével arra végig odafigyeltek, hogy ennél közelebb ne férkőzzön az ellenfél, összességében magabiztosan nyerték meg a mérkőzést és jutottak a legjobb tizenhat közé.

Kosárlabda: Férfi Hepp-kupa, 3. forduló

Nyíregyháza Blue Sharks-DEAC U23 105-84 (31-17, 23-16, 22-25, 29-26)

Continental Aréna, 300 néző.

Blue Sharks: Bus 7, Czura 27/15, Fazekas 5/3, Bazsó 16/6, Czinger 2. Csere: Locke 22/9, Tóth G., Oláh 12/3, Sitku M. 9, Mokánszki 5/3, Vaskó. Vezetőedző: Siska János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!