Lezajlott a megyei tisztújítási folyamat az MSZP-nél

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Sajtószolgálat
Nyíregyháza – A szocialista párt megyei vezetése sajtótájékoztatón jelentette be az utóbbi időszakban végbement tisztújítási folyamat eredményét.

Eszerint az 1. számú választókerületi elnök Jeszenszki András, a 2. számú Gyarmati Mihály, a 3. számú dr. Legény Zsolt, a 4. számú Tukacs István, az 5. számú Halmi József, míg a 6. számú választókerületi elnök dr. Veres János volt pénzügyminiszter lett. Utóbbi a szombati sajtótájékoztatón elmondta: a nyíregyházi küldöttgyűlésen tiszteletét tette Tóbiás József jelenlegi pártelnök is, aki a közelgő országos szintű tisztújítás előtt ismertette elnökjelölti programját.

– Két népszavazási kezdeményezéshez kapcsolódóan folytatunk aláírásgyűjtést, melyet itt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében sikeresnek vélek, hiszen az aláírók száma túllépte a 12 ezres határt. Az egyik népszavazási kezdeményezés az állami cégek vezetőinek 2 milliós bérplafonjához, míg a másik pedig az állami földek értékesítésének megtiltásához kapcsolódik – közölte dr. Veres János, aki hozzátette: a megyei választmányi elnök Mike András, a megyei alelnökök dr. Legény Zsolt, Csabai Lászlóné és Halmi József lettek, míg a megyei elnöki pozíciót továbbra is ő tölti majd be.

-KM-
hirdetés