Lezárt ügy: Késsel akarták megölni saját rokonukat egy nyíregyházi parkolóban

Lezárt ügy: Késsel akarták megölni saját rokonukat egy nyíregyházi parkolóban
Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol a gyanúsítottak ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást E. Attila 33 éves nagyszállási és E. Róbert 37 éves nyíregyházi lakosok ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a testvérpár 2016. április 9-én 15 óra 30 perc és 16 óra között Nyíregyházán, az egyik élelmiszer-áruház parkolójába beszélt meg találkozót egyik rokonával, azzal a szándékkal, hogy korábbi nézeteltérésük miatt megöljék. A 44 éves nyíregyházi sértett a megbeszélt helyen várta a két férfit, akik megérkezésüket követően több alkalommal egy késsel megszúrták rokonukat, majd a gépkocsit is megrongálták, amivel a helyszínre érkezett. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök – miután a bűncselekmény elkövetésének napján – elfogatóparancsot adtak ki az ismeretlen helyen tartózkodó két feltételezett elkövető ellen, 2016. április 11-én mindkettőjüket elfogták.

A két gyanúsítottat a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság 2016. április 13-án elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Videó: Emberölési kísérlet Nyíregyházán – A saját rokonukat késelték meg egy parkolóban a testvérek

Nyíregyháza – A parkolóban vártak rá, mindenféle előzetes szóváltás nélkül támadtak a késsel.
hirdetés