Lezárult a nagy LEGO buszvadászat

Akt.:
Lezárult a nagy LEGO buszvadászat
© A LEGO buszvadászat nyertesei nyereményükkel.

Játékunkban arra biztattuk látogatóinkat, hogy fotózzák le az új LEGO buszok egyikét bevetés közben és töltsék fel a képeket a SZON-ra. A játék lezárult, összesen 508 érvényes szavazat érkezett.

A legtöbb szavazatot kapott képeket, illetve a szavazók közül kisorsolt szerencsés nyertes kilétét a napokban tette közzé portálunk.

Siket Lóránt, a LEGO kommunikációs vezetője összegezte tapasztalatait:

– Nagyon örülünk neki, hogy az új buszaink ilyen sok olvasó fantáziáját megmozgatták, és hogy ennyi remek fotó érkezett be. Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott és gratulálunk a nyerteseknek!
A játék apropóját az adta, hogy augusztus elején új LEGO buszok álltak forgalomba. Szeretnénk a lehető legjobb munkakörülményeket nyújtani a dolgozóinknak, ennek pedig fontos része az is, hogyan jutnak el a munkahelyükre. Az új, modern buszaink az eddiginél markánsabb megjelenésűek, bízunk benne, hogy sok nyíregyházi és megyebéli arcára csalnak nap mint nap mosolyt.
A napokban is tovább bővül buszhálózatunk, szeptembertől már Ibrány irányából is lesz közvetlen kapcsolat a LEGO gyárhoz, hogy onnan is egyszerűen és kényelmesen be tudjanak járni a nálunk dolgozók. – mondta Siket Lóránt.

Köszönjük a rengeteg beküldött fotót és szavazatot!

– PR cikk –

Címkék: , ,hirdetés