Lezuhant egy kisrepülőgép Pogánynál, ketten meghaltak

Akt.:
Pogány, 2018. május 31. Rendőrök és szakemberek kutatnak egy kukoricatáblában az 58-as főút Pogány és Szalánta közötti szakasza közelében 2018. május 31-én, miután a pécs-pogányi repülőtértől pár száz méterre lezuhant egy kisrepülőgép. A légi jármű kigyulladt, az azon utazó két ember meghalt.
Pogány, 2018. május 31. Rendőrök és szakemberek kutatnak egy kukoricatáblában az 58-as főút Pogány és Szalánta közötti szakasza közelében 2018. május 31-én, miután a pécs-pogányi repülőtértől pár száz méterre lezuhant egy kisrepülőgép. A légi jármű kigyulladt, az azon utazó két ember meghalt. - © MTI Fotó: Lendvai Péter
Pogány – Lezuhant egy kisrepülőgép a pécs-pogányi repülőtér közelében, ketten meghaltak – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Azt írták: a repülőtértől pár száz méterre Szalánta irányába eddig ismeretlen okból és körülmények között lezuhant egy kisrepülőgép.

A légi jármű kigyulladt, az azon utazó két ember meghalt.

Az 58-as főút Pogány és Szalánta közötti szakaszát teljes szélességében lezárták.

Popovics Dejan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére elmondta: a repülőgépen ketten utaztak, a gép pontos típusának meghatározása folyamatban van, a tűzoltók jeleneg is dolgoznak a roncsok oltásán.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés