Lillafüreden állt a (kocsonya)bál

Miskolc – Tűzzsonglőrök, latin zene, kocsonyajósda, kocsonyakaszinó. Csak néhány program, amely szombat este szórakoztatta a 8. Kocsonyabál vendégeit a lillafüredi Palotaszállóban.  Miskolci Kocsonyabál 2008.03.01. 

Az exkluzív környezetben megrendezett esemény idei színei az arany és fehér voltak, a vendégeket ilyen teríték és jégbefagyasztott virágok várták.
A bál este 7 órakor vette kezdetét, és számos közéleti vendég is érkezett az eseményre, köztük Újhelyi István államtitkár, Geszti Péter, reklámszakember, Sas István filmrendező, Varnus Xavér orgonaművész.
A vendégeket a tűzzsonglőrök bemutatója fogadta, majd Káli Sándor, Miskolc polgármestere nyitotta meg a bált. Ezután „mini” meglepetés következett, hiszen a Mesevár Óvoda napocska csoportja készült ünnepi műsorral.

Miskolci kocsonya

A különleges báli terítéken igazi csemegéket szolgáltak fel: hegyi patak nemes húsának pástétomát, pisztráng öntetet, sertésszűzet kacsamájjal töltve, valamint aszalt gyümölcsös kacsamellet cukkinitortával. A desszert pedig krémtorta volt meggykocsonyával. Akinek ennyi édesség kevésnek bizonyult, az egész este falatozhatott a csokiszökőkútból, amelyhez aszalt és friss gyümölcsöket, süteményeket szolgáltak föl.

Éjfélkor pedig a híres miskolci kocsonya került az asztalra, ehhez jól csúszott az egyedülálló miskolci Korty sör.

 

Kapcsolódó anyagok:
hirdetés