Lopás miatt körözték az elcsípett aranyosapáti férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. október 10-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 16 éves kisvarsányi fiút, akit a Vásárosnaményi Járásbíróság körözött. Az egyenruhások a fiatalt előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 10-én Nyíregyháza belterületén elfogták F. Tibor 26 éves telki lakost. A férfit a Szegedi Járásbíróság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt körözte. Az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 10-én Tornyospálcán elfogták J. Zsolt 31 éves aranyosapáti lakost. A férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte, ezért előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság járőrei 2016. október 10-én Kisvárdán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 30 éves gyulaházi férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés