szon-sportoldal

2017.01.11. 12:36

A magyar Rooney Bátorban

Nyírbátor - Cigándról érkezett a támadó az NB III-as futballcsapatba, Nagy Dávid pedig Tiszaújvárosba távozott.

Nyírbátor - Cigándról érkezett a támadó az NB III-as futballcsapatba, Nagy Dávid pedig Tiszaújvárosba távozott.

Sokszor tört már borsot a nyírbátori labdarúgók orra alá Roszel Róbert, akit fizimiskája alapján a magyar Wayne Rooney-nak tartanak – a csatár olyannyira hasonlít a Manchester United sztárjára. Nos, a szatmárnémeti illetőségű labdarúgó a jövőben akár közönségkedvenc is lehet az NB III-as NYFC-nél, hiszen a másodosztályú Cigándtól a szabolcsi csapathoz igazolt.

Három próbajátékossal

Roszel a hét elején a felkészülést is Bátorban kezdte meg, és további próbajátékosoknak kellett helyet szorítani az öltözőben: az ugyancsak Cigándról érkezett Bereczki Sándor, az ősszel a Nyíregyháza Spartacus keretéhez tartozó Ács Ádám és a nyíregyházi nevelésű, legutóbb Putnokon szereplő Mankó Dávid sorsáról menetközben döntenek.

Nincs már Bátorban Nagy Dávid, aki több más megyebeli labdarúgóhoz hasonlóan az NB III-as Tiszaújvároshoz tart. Visszavárják még Kornutjak Volodimirt, akinek kölcsönadása lejártával anyaegyesületénél, az NB II-es Kisvárda Master Goodnál van mostanában jelenése.

Ambrusz Árpád játékos- és Szabó Szabolcs erőnléti edző vezetésével készül a keret, amely kedden, szerdán és csütörtökön kétszer gyakorol, a többi napon egy foglalkozás szerepel a programban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!