Lovas fogattal raboltak öt mázsa fát

Lovas fogattal raboltak öt mázsa fát
© Fotó: mediaklikk.hu
Nyíregyháza, Demecser, Nyírbogdány, Nyírtura, Mátészalka, Fábiánháza, Rakamaz, Virányos, Kemecse, Nagyecsed – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást N. Miklós 36 éves kemecsei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. március 26-án kisteherautójával négy köbméter fát tulajdonított el egy Nyírbogdány és Nyírtura között található erdőből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 62 éves nagyecsedi férfit és 69 éves élettársát, akik 2016. március 26-án egy Fábiánháza közeli területről lovas fogatra rakva öt mázsa fát tulajdonítottak el. A rendőrök a fát lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse szabálysértési őrizetbe vett egy 21 éves nyíregyházi lakost. A személygépkocsival közlekedő fiatalembert 2016. március 26-án a 38-as számú főúton, Virányos közelében igazoltatták a rendőrök. Az intézkedés során kiderült, hogy a fiatalember úgy ült a volán mögé, hogy jogerős végzés tiltotta el a járművezetéstől.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés