Lövöldözés Győr belvárosában

Akt.:
Lövöldözés Győr belvárosában
Győr, 2012. április 22., vasárnap (MTI) – Lövöldözés volt vasárnap délben, Győr belvárosában – erősítette meg az MTI értesülését a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kocsis Tünde elmondta, a férfi – aki nem tanúsított ellenállást, amikor a helyszínről előállították – a 112-es segélyhívón tett bejelentést.

A szóvivő korábbi tájékoztatása szerint egy presszó tulajdonosa engedéllyel tartott sörétes puskájával lőtt meg két, vele vitatkozó embert, a sérültek életét a mentők egy órás helyszíni küzdelemmel sem tudták megmenteni.

Kocsis Tünde elmondta, hogy a Bercsényi-ligeti vendéglátóhely 30 év körüli tulajdonosa régebb óta haragos viszonyban volt vele egykorú áldozataival. Utóbbiak egy társasággal szombat este a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az éjszakába nyúló mulatozás végén, hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány, hangoskodó tagját.

A két későbbi áldozat emiatt délelőtt 11 óra tájban visszament “felelősségre vonni” a presszóst, aki vita után az utcán adott le rájuk egy-egy lövést – tette hozzá a szóvivő.

 


 

Kocsis Tünde elmondta, hogy egy presszó tulajdonosa engedéllyel tartott sörétes puskájával lőtt meg két, vele vitatkozó embert, a sérültek életét a mentők egy órás helyszíni küzdelemmel sem tudták megmenteni.

A szóvivő közlése szerint régebb óta haragos viszonyban volt a Bercsényi-ligeti vendéglátóhely 30 év körüli tulajdonosa és vele egykorú két áldozata. Utóbbiak egy társasággal szombat este a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az éjszakába nyúló mulatozás végén, hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány, hangoskodó tagját.

A két későbbi áldozat emiatt délelőtt 11 óra tájban visszament “felelősségre vonni” a presszóst, aki vita után az utcán adott le rájuk egy-egy lövést – tette hozzá a szóvivő.

Az MTI tudósítója a helyszín közelében azt tapasztalta, hogy a rendőrség lezárta a presszóhoz vezető utakat.

 


 

Két halottja van a vasárnap déli győri lövöldözésnek – erősítette meg a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI értesülését.

 


 

Kocsis Tünde egyelőre annyit közölt, hogy a helyszínelés most kezdődik. Arról, hogy van-e sérültje, vagy halottja az esetnek, még nem tudott nyilatkozni.

– MTI –
hirdetés