Luxus Vivi lett a tinik példaképe?

Akt.:
Luxus Vivi lett a tinik példaképe?
© Forrás: Instagram
Debrecen, Nyíregyháza – Vasvári Vivien közönségtalálkozót tartott Debrecenben, amin igen szép számban jelentek meg a fiatal lányok. A csajok nem csak közös fotót és aláírást kértek Vivitől, de a saját történetüket is megosztották a luxusfeleséggel. Vivi az egyik ilyen sztorit meg is könnyezte.

Az egyik lány elmesélte Vivinek, hogy megsérült a gerince, és emiatt ért véget a balettkarrierje. Vivit már csak azért is megérintette a történet, mert anno az ő atlétikakarrierje is hasonlóképp ért véget. A fiatal lány elmesélte, hogy Vivi példája adott neki erőt a továbblépéshez, és elhatározta, hogy edző vagy óvónő lesz.

– Sokan úgy tartják, hogy a példaképük vagyok, én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a közösségi oldalaimon keresztül megmutatom a saját életem és így próbálom motiválni az embereket – mondta Vivi Blikknek.

Forrás: blikk.hu


Nyíregyháza - Puzsér Róbert szerint "Vivien több, mint egy aranyásó a sok közül: Sarka Kata, Rogán Cili és Vajna Timi pénzéhségének, kivagyiságának és ostobaságának kvintesszenciáját hordozza". Puzsér a Facebook oldalán alaposan kivesézte az RTL Klub Nyerő Páros című műsorát, és Vasvári Vivienről...

Budapest, Nyírtass - Vivi és Fecsó még június végén tartották a polgári esküvőjüket, ám az esemény nem volt nyilvános az egyházival ellentétben, így csak találgatni tudtunk, miféle luxushepajt kerekíthettek Nyírtasson. Vasvári Vivien most megosztotta az esküvői videóját, és szemünk-szánk tátva marad...
hirdetés