Ma a nagyobbaké a dobogó, folytatják az aerobik Magyar Kupa versenyt Nyíregyházán

Akt.:
Ma a nagyobbaké a dobogó, folytatják az aerobik Magyar Kupa versenyt Nyíregyházán
© Fotók: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Nagy érdeklődés övezte szombaton a Continental Arénában, az aerobik-Magyar Kupa harmadik, egyben záró fordulóját.

A nyíregyházi Flexi Team Aerobik Egyesület 19 csapata lép porondra a két nap során, vagyis 67 ifjú hölgy mutatja meg tudását az eseményen, ahol a Kelet-Magyaroszág napilap fő támogatóként lesz jelen. A vendéglátók négy számban érdekeltek, ráadásul mivel a hétvégi megmozdulás lesz az utolsó kvalifikációs állomás – a tét sem kicsi.

Flexiteam Aerobic Magyar Kupa PS1_9366A képre kattintva megtekintheti a galériát

Kategóriánként az első hat helyezett szerez jogot arra, hogy a később esedékes fináléban szerepelhessen. Fontos a szurkolás – Nagyon fontos lenne a gyerekek számára, hogy minél többen jöjjenek ki szurkolni – buzdított a drukkolásra Magyar D. Judit,a házigazdaszíneket képviselő klub elnöke. – Használjuk ki a hazai pálya előnyét, hisz Nyíregyházán még sosem volt ilyen rangos versenye a sportágnak! Tavaly valamennyi egységünk bejutott a döntőbe, nagyon reméljük, hogy az idén is így lesz. A program vasárnap is 10 órától kezdődik és kora estig tart.

Tényleg kitettek magukért

A nyíregyházi Flexi Team valamennyi csapata kiharcolta a továbbjutást: hét érem is itthon maradt.

Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Nos, a nyíregyházi Flexi Team Aerobik Egyesület képviselői tartották azon szavukat, hogy ki akarnak tenni magukért a hét végén Continental Arénéban rendezett az aerobik Magyar Kupa harmadik, egyben zárófordulójában. Olyannyira, hogy a lapunk által támogatott eseményen korcsoportonként és kategóriánként valamennyi nyíregyházi egység kiharcolta a döntőbe jutást. Mindez azt jelenti, hogy minden csapat az első hat helyen végzett, amivel kvalifikálta magát a fináléba.

A házigazda színekben versenyző ifjú hölgyek egy arany (a challenge csapat zárt az élen), két ezüst, valamint négy bronzérmet szereztek. Vagyis, tényleg kitettek magukért. KM
hirdetés