Macskatulajdonos lettem!

Akt.:
A macskák imádnak az ölünkben feküdni
A macskák imádnak az ölünkben feküdni
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Fontoljunk meg néhány szempontot, mielőtt befogadunk egy macskát!


Manapság egyre inkább figyelembe vesszük a körülöttünk vagy velünk élő állatok igényeit. Íme néhány feltétel, amit érdemes számba venni a szőrös négylábú érkezése előtt.

Hasznos tanácsok

Az állatok egészsége élvezi az abszolút elsőbbséget, ezért tájékozódjunk, milyen állatorvosi ellátás érhető el vész esetén a közelünkben. Érdemes az állat beszerzésekor az állatorvoshoz menni és érdeklődni kedvencünk egészségügyi állapotáról. Felülvizsgálatra évente legalább egyszer vigyük el, abban az esetben is, ha különösebb problémája nincs a cicának.

Az egészséghez hozzátartozik a tiszta macskaalom, ráadásul a cicusok nem szeretik a bűzös, koszos mellékhelyiségeket. Napi szinten tisztítsuk ezeket! Noha a macskák jól elvannak egyedül, számukra is fontos a játék és a törődés. Szánjunk néhány percet cicánkra minden nap a kötődés kialakítása érdekében!

– KM –


Debrecen - A Debreceni Állatkertben csaknem 170 faj él. Nagyon változatos klímáról származnak, ennek megfelelően oda kell figyelni a téli tartásukra, hiszen sokuk nem találkozott még olyan szélsőséges időjárással, ami most a napokban hazánkat jellemzi. A télen tehát e nagy számú faj igényeire fokozo...
hirdetés