Madalina visszatért Baktára

Madalina visszatért Baktára
Pont került a baktalórántházi edzőkérdés végére: Madalina György váltja Kovács Jánost. A régi-új tréner 2003 és 2005 között már dolgozott az NB II-es (akkor még harmadosztályú) gárdánál, tavaly nyártól a Nyíregyháza Spartacusnál szakmai munkáját irányította, egészen idén április 14-ig.  A Madalina György irányításával nyert bajnoki cím ünneplésének részletei[.pdf – 34KB]

Madalina mester sokáig nem is tétlenkedhet, hiszen hétfőn már elkezdődik a felkészülés a második másodosztályú évére készülő csapatnál. Hogy lesznek-e új arcok, azt még nem lehet egyértelműen állítani, egyelőre csak annyi biztos, hogy a tavaszi keretből kik nem parolázhatnak a visszatérő trénerrel. Karkusz Anasztáz Kemecsén, Deák István Kisvárdán folytatja pályafutását, Török Istvánra a Nyíregyháza Spartacus vetett szemet, ahova visszatér a kölcsönadási idejét letöltött Fekete Ádám is.

Tulajdonképpen távozónak számít Szilágyi Norbert is, a baktaiak tavalyi házi gólkirályát 2007. júniusáig szerződés köti a BVSE-hez, ahonnan tavasszal kölcsönbe került a Szparihoz. A nyíregyháziak továbbra is igényt tartanak a csatárra, csakhogy érte és Törökért két futballistát szeretne kérni a Bakta. Rajtuk kívül létavértesi kiszemeltjei (a Saliga-ikrek és még két játékos) vannak a vezetésnek és lehet még egy nagy visszatérője is a csapatnak.

Bővült a stáb is: korábban a gárdával együtt lélegző File János technikai vezetői minőségben dolgozik Baktalórántházán. A csapat premierje a jövő hét végi Vasutas Kupa felkészülési torna lesz Záhonyban, július 15-16-án pedig újra megrendezik Baktán a Fenyves Csárda Kupát, melyen a három megyebeli NB II-es csapaton kívül a megyei I. osztályú bajnok Nyírmada vesz részt.

– Bodnár Tibor –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés