Helyi közélet

2015.12.22. 09:22

Az ikerház mindkét lakórészébe betört Vásárosnaményban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást Cs. Imre 21 éves apagyi lakos ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse. A férfit 2015. december 21-én 21 óra 30 perc körüli időben Apagyon érték tetten, miután egy utcán parkoló autó nyitott csomagtartóján keresztül bemászott az utastérbe, és egy csavarhúzóval megpróbálta beindítani a járművet. A fiatalembert a gépkocsi tulajdonosának ismerősei látták meg, értesítették a rendőröket, akik a közelben elfogták a gyanúsítottat.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Zoltán 57 éves mátészalkai lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi mátészalkai otthonában rendszeres haszonszerzési célból új pszichoaktív anyagot árusított. A rendőrség a férfit 2015. december 21-én elfogta és bűnügyi őrizetbe vette.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Gyula 47 éves vásárosnaményi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2015. december 20-án 20 óra 30 perc körüli időben betört egy vásárosnaményi ikerház mindkét lakórészébe. A lakásokból elektronikai berendezéseket, ágyneműhuzatokat, tisztítószereket és egyéb háztartási eszközöket tulajdonított el. A férfit a bűncselekmény elkövetése után még az ikerház közelében elfogták a rendőrök. A feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett. A rendőrség H. Gyulát bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában