szon-sportoldal

2012.12.19. 19:32

A kupasorozattól és az évtől is búcsúzott az NRK

Nyíregyháza - Ilyés Bettina nélkül nem sikerült megszorítani a TF együttesét – az NRK kiesett a Magyar Kupából.

Nyíregyháza - Ilyés Bettina nélkül nem sikerült megszorítani a TF együttesét – az NRK kiesett a Magyar Kupából.

Röplabda. Az első, „nullára” elbukott (0:3) mérkőzés után az NRK női röplabdacsapata csaknem teljes mértékben leszámolhatott minden illúzióval – legalábbis a Magyar Kupa szereplést illetően. A nyolcaddöntő fővárosi visszavágója előtt abszolút nyeregben érezhette magát a TF, amely nem mellékesen, mindkét bajnoki összecsapáson is felülmúlta a nyíregyházi együttest. Miként negyedszer is, ami egyben a nyírségiek búcsúját jelentette a sorozattól.

Mondjuk, nem növelte a vendégek esélyeit, hogy Ilyés Bettina kezdődő tüdőgyulladás gyanújával ágynak esett, márpedig a frontember hiánya több, mint érzékeny veszteség. Ráadásul az NRK szélsőütői meglehetősen gyenge napot fogtak ki, így igazából megszorítani sem sikerült az ellenfelet.

Ahogy várható volt, a TF kettős győzelemmel jutott tovább.

Röplabda: női, Magyar Kupa

Nyolcaddöntő, visszavágó

TF–NRK-Nyíregyháza 3:0 (16, 19, 14)

Győri út, 50 néző, v.: Szabó P., Horváth A.

NRK: Roma F. 5, Akimova 4, Hengsperger A. 1, Berényi E. 3, Erdősné 8, Andrejkovics A 7. Csere: Szabó I. (liberó), Dávida L. 1, Janetka V. 1. Edző: Balázs István.

Mesterszemmel

Balázs István: – Gratulálok a csapatnak az őszi idényben nyújtott teljesítményéhez, Boldog karácsonyt és új évet kívánunk a nekünk szurkolóknak.

Továbbjutott: a TF kettős győzelemmel, 6–0-ás összesítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!