Magyar bébiszitter rázta halálra az angol csecsemőt

Magyar bébiszitter rázta halálra az angol csecsemőt
Turnpike Lane – Az angol Johnson család még 2014-ben alkalmazta bébiszitterként a 34 éves magyar származású T. Viktóriát. A munkájával hónapokon át elégedettek voltak, míg nem aztán kisbabájuk agyvérzéssel kórházba nem került, és meg nem halt a karjaik között két nappal később.

A gyermek halála után felmerült a gyanú, hogy a bébiszitter okozhatta a csecsemő halálát, azzal, hogy csitítani próbálta a gyereket, de elvesztette a türelmét, és rázni kezdte a kicsit. A szakértők szerint a pici agyvérzést, és más sérüléseket is szenvedett – többek között vért találtak a gerincvelőben is.

A dolog nem egyszerű: a kisbaba több betegségben is szenvedett, ám a vádhatóság szerint a halálát egyértelműen a magyar dada okozta.

A lány azt állítja, a térdén lovagoltatta a kisfiút, amikor az fulladozni kezdett, majd ő a hátát kezdte ütögetni, mert azt hitte, félrenyelt valamit.

A tárgyalás márciusban folytatódik.

Forrás: borsonline.hu


Brutális Valentin napi szex: a lány belső vérzéseket szenvedett és meghalt

El Paso – Nagyon elfajult a szex a két évvel ezelőtti Valentin napon a most 26 éves, személyi edzőként dolgozó Chico Fierro és párja számára: a lány az aktus során súlyos belső vérzéseket szenvedett, az aktus után pedig életét vesztette. A párját ez vélhetően nem nagyon zavarta, mert simán elaludt a barátnője teste mellett.
hirdetés