Sport

2015.10.02. 13:16

Kisvárda Master Good - A lehetetlen nem létezik

Kisvárda - Vasárnapi televíziós mérkőzést vív Mezőkövesden a Kisvárda Master Good NB II-es csapata.

Kisvárda - Vasárnapi televíziós mérkőzést vív Mezőkövesden a Kisvárda Master Good NB II-es csapata.

Ország-világ előtt mutatja meg magát vasárnap 16 órától a Kisvárda Master Good, amely története első tévés mérkőzését vívja Mezőkövesden, az egyik bajnokesélyes otthonában. Soós Imre vezetőedző a csapat néhány korábbi fellépése előtt már használta a kifejezést, hogy az eddigi legnehezebb mérkőzés vár rájuk – ilyen a mostani is, amikor az egyik élcsapat otthonába látogatnak?

– Játékban mindenképpen, de lélektanilag más a helyzet, hiszen a két klub céljai és lehetőségei sem azonosak, így aztán ki lehet mondani, hogy ennek a mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei – mondta az NB II-es legénység szakvezetője. – Ezzel együtt lehetetlen feladat nincs, májusban siófoki edzőként megtapasztaltam, hogy milyen is nyerni Kövesden, a nyáron pedig a jelenlegi csapatom játszott ki-ki jellegű edzőmeccset a matyóvárosban, amit ugyan egy nullra elvesztettünk, de abból is erőt meríthetünk. Jó hangulatban készültünk a meccsre, nagy a várakozás, hiszen várhatóan szépszámú közönség előtt lépünk fel, bennünket is sok szurkoló kísér majd el és ország-világ előtt megmutathatjuk, hogy mit is tudunk.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2015. október 3-i számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!