Magyar Kupa – A mezőkövesdieknek kötelező a továbbjutás

Magyar Kupa - A mezőkövesdieknek kötelező a továbbjutás
Magyar Kupa - A mezőkövesdieknek kötelező a továbbjutás
Mezőkövesd – A fürdővárosiak szombaton 15 órától a Fővárosi Vízművek SK vendégeként küzdenek.

A Magyar Kupa 6. fordulója a papírforma alapján nem ígér nehéz kirándulást az élvonalbeli borsodiaknak, akik megyei első osztályú csapathoz utaznak.

– Mi csak és kizárólag a soron következő mérkőzésünkre készülünk és figyelmen kívül hagyunk mindent – mondta Kuttor Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatának vezetőedzője. – Gondolok a melegre, a hidegre, a válogatott-, vagy a kupaforduló miatti egy-kéthetes NB I-es szünetre. Ennek jegyében a lehető legjobban igyekeztünk magunkat ráhangolni a Vízművekre. Velük kapcsolatban utánajártunk mindennek, megszereztük róluk, amit meg kellett szerezni. A pályán százszázalékos odaadással fogunk harcolni, aki másra gondol, nem ismer minket.

ÉM-KT


Emlékeztető

A 3. fordulóból a hazaiak nemzetközi kupakötelezettsége miatt elhalasztott Mol Vidi FC – Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzést szeptember 26-án, szerdán 20 órától játsszák Felcsúton.


magyar-kupa
Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában nyolc megyei csapatunk - a Putnok, a Gesztely, a Sajóbábony, az Edelény, a Tiszaújváros, a Kazincbarcika, a Tállya és a Mezőkövesd - lép pályára szombaton, vasárnap pedig az Ózd, a Cigánd és a DVTK küzd a továbbjutásért. Putnok FC (NB III) – FC Csák...
hirdetés