Helyi közélet

2016.09.15. 11:32

Videó: 18 milliós cigarettafogás Tiszaadonynál

Tiszaadony - Nyitott kocsira bukkantak a határőrök, benne 15790 doboz cigivel, a közelben pedig két férfi tartózkodott...

Tiszaadony - Nyitott kocsira bukkantak a határőrök, benne 15790 doboz cigivel, a közelben pedig két férfi tartózkodott...

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. szeptember 12-én 7 óra 50 perckor Tiszaadony külterületén egy nyitott állapotban lévő személygépkocsi utas- és csomagterében 15790 doboz ukrán zárjeggyel ellátott, feltehetően csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke közel tizennyolcmillió forint.

A rendőrök a gépkocsi közelében két férfit fogtak el, a gépkocsi sofőrjét egy 35 éves beregsurányi lakost, valamint egy 51 éves ukrán állampolgárságú férfit, aki szintén kapcsolatba hozható a cigaretta csempészettel. A rendőrök a két férfit előállításukat követően átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak, akik lefoglalták a gépkocsit és a benne lévő jövedéki termékeket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában