Magyar Kupa – Elpuskázott lehetőségek miatt búcsúztak

Madalina György
Madalina György - © Fotó: KM
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Megbosszulta magát a túl offenzív játék, eltüntették az osztálykülönbséget, mégis kiestek.


Vasárnap két megyei első osztályú csapatunk is érdekelt volt a Magyar Kupában a 64 közé jutásért, de mind a két alakulat kiesett. Az Ibrány a szintén megye egyes Kalocsa vendégeként lépett pályára, míg a Balkány az NB III.-as Andráshidát fogadta. A két szakvezető mondta el véleményét a mérkőzésekkel kapcsolatban.

– A mérkőzésen támadólag léptünk fel, szinte felbillent a pálya. Megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk élni velük – pillantott vissza Madalina György, az Ibrány edzője.

Védekezésüknek köszönhetik

– Ez meg is bosszulta magát, mert a Kalocsa egy szögletet követően fejesből eredményes tudott lenni. Ezután három középcsatárral rohamoztunk, eredménytelenül. A hazai csapat néha a sportszerűség határait is súrolva védekezett és ennek köszönheti sikerét. Én is vastagon benne vagyok a vereségbe, nem kellett volna hagynom ennyire offenzíven fellépni a csapatomat, cseréim sem sikerültek – zárta gondolatait az ibrányi szakvezető.

– Nagyon elkeseredett vagyok a mérkőzés miatt – kezdte Mirgai László, a Balkány trénere.

– Végig mi irányítottuk a mérkőzést, sikerült eltüntetnünk az osztálykülönbséget, de sajnos egyéni hibákat követően kaptunk két gólt. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de ajtó-ablak helyzetben sem sikerült betalálnunk az Andráshida kapujába – fejezte be végül a balkányiak mestere.

BB
hirdetés