Fernando: „Fontos győzelmet arattunk”

Akt.:
Fernando: „Fontos győzelmet arattunk”
© Fotó: Kozma István
Budapest, Miskolc – „Nagy örömömre Makrai Gábor két gólt szerzett és Branko Mihajlović is betalált, valamint bemutatkozott a két 16 éves fiatal, Tóth Borisz és Orosz Donát” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Magyar Kupában az ESMTK elleni hosszabbítás után 3-1-re megnyert idegenbeli találkozó után.

Turi Zoltán (ESMTK): Mindenekelőtt gratulálok a DVTK-nak a továbbjutáshoz! Egész héten erre készültünk, tovább akartunk jutni, azt kértem a srácoktól, hozzák ki magukból, ami bennük van. Bátran, szervezetten játszottunk, és egy mérkőzésen minden különbséget el lehet tüntetni. Helyén kell kezelni a találkozót, számunkra a vasárnapi bajnoki a legfontosabb, de jó visszajelzést kaptunk ma az elvégzett munkáról.


Fernando Miguel Fernandez Escribano (Diósgyőri VTK): Fontos győzelmet arattunk, a kupában minden esetben a legfontosabb a továbbjutás. Emellett több játékos, aki kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszott a bajnokságban lehetőséget kapott, hogy megmutassa, milyen formában van. Nagy örömömre Makrai Gábor két gólt szerzett és Branko Mihajlović is betalált, valamint bemutatkozott a két 16 éves fiatal, Tóth Borisz és Orosz Donát. Mindketten úgy játszottak, mintha legalább 20 élvonalbeli mérkőzés lett volna a lábukban, ami az akadémián folyó munkát dícséri. Sok sikert kívánok az ESMTK-nak a bajnokságban!


Budapest, Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ESMTK otthonában lépett pályára, vasárnap 15 órától a legjobb 64 közé jutásért. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó Magyar Kupa, 6. forduló ...

A továbbjutás a piros-fehérek célja
Miskolc - Idegenben kezdi a kupakalandot a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. A Diósgyőrt az NB III-as Erzsébeti SMTK-val hozta össze Fortuna az országos főtábla első körére, Fernando Miguel Fernandez Escribano gárdája vasárnap 15 órától lép pályára a fővárosban. A DVTK 1965-ben a Magyar Népköztár...

hirdetés