Magyar Kupa: Fordítás és büntetőpárbaj után győzött a Sényő

Akt.:
Magyar Kupa: Fordítás és büntetőpárbaj után győzött a Sényő
© Illusztráció: KM-archív
Sényő – Az NB III.-as együttes óriási izgalmak árán nyerte meg a Magyar Kupa-meccsét.

Az NB III.-ban szépen menetelő Sényő-Carnifex a Magyar Kupa főtáblájának első körében a Fejér megyei első osztályban szereplő Tordashoz látogatott.

Mire a vendégek felocsúdtak, már 2-0-ra vezettek a hazaiak, akiknél minden benevezett játékos lehetőséget kapott. A vendégeknél is pályára kerültek azok, akik korábban kevesebbet szerepeltek, és a két gyors találat után még az első félidőben sikerült egyenlíteniük. A második játékrészben a vezetést is megszerezte a Sényő, amely talán elhitte már, hogy vége lett a meccsnek: a 81. percben nagy vendég ziccer maradt ki, ebből kontrázott a Tordas és hosszabbításra mentette a találkozót.

A vendégek továbbra is lelkesen játszottak és bár többnyire a Sényő dominált, igazán nagy gólhelyzetet már nem tudott kialakítani a ráadásban. A tizenegyespárbaj minden eddiginél nagyobb izgalmakat hozott, a Fiumei Viktor és Imrő László dirigálta csapat bírta jobban idegekkel a végtelenül sportszerű találkozó végjátékát.

Tordas-Sényő-Carnifex 3-3 (3-3, 2-2, tizenegyesekkel: 8-9)

Tordas, v.: Rózsavölgyi (Kovács G., Kulcsár)

Sényő: Szabó Z. – Bodó, Klepács, Ács, Ruska (Kapacina K., 76.), Phrakonkham, Haburcsák, Fabu (Hadházi, a szünetben), Marics, Barcsay (Lakatos L., a szünetben), Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kuti (6., 10.), Endrefalvi (81.), ill. Fabu (31.), Barcsay (34.), Marics (50.)

Imrő László: – Nagyon kulturált körülmények közé érkeztünk, játszottunk egy parázs kupamérkőzést, a nézők biztosan jól szórakoztak, hiszen láttak hat gólt, és büntetőrúgásokkal dőlt el a mérkőzés. Továbbjutottunk. Ezt a hozzáállást és játékot minél hamarabb el kell felejteni.
hirdetés