Magyar Kupa: Sima kisvárdai továbbjutás

Akt.:
Magyar Kupa: Sima kisvárdai továbbjutás
© Illusztráció: KM-archív
Kisvárda – A labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában az NB II listavezetője, a Kisvárda Master Good magabiztos győzelmet aratott az NB III-as BKV Előre otthonában.

Magabiztos győzelmet aratott a Kisvárda Master Good, amely előbb játékban, majd az első félidő végén gólokban is érvényre juttatta az osztálykülönbséget. Előbb Gosztonyi András értékesítette a Lukács Rajmond által kiharcolt tizenegyest, majd még szünet előtt távolról Mihajlo Rjasko is betalált.

A második félidőben Gosztonyit a kisvárdaiak legújabb szerzeménye, a 17 éves Kovácsréti Márk váltotta, aki nem más, mint a korábbi Fradi-sztár, Ebedli Zoltán unokája. A kegyelemdöfést Lukács Rajmond adta meg szép egyéni alakítás végén, magabiztosan nyert a Kisvárda.

Magyar Kupa: A legjobb 16 közé jutásért

BKV Előre–Kisvárda Master Good 0–3 (0–2)

Sport u., 150 néző, v.: Oláh G.

BKV Előre: Kara – Csikortás, Szedlacsek (Lakatos R., 76.), Birtalan J., Csepregi T., Banai B., Szabó L., Lanczkor, Kálmán Zs., Németh Á., Miklósvári. Edző: Batári Csaba.

Kisvárda: Zöldesi – Erdélyi B., Rjasko, Papucsek, Hej – Vári B. (Vermes, a szünetben), Melnyik, Lucas (Oltean, a szünetben), Heffler N. – Gosztonyi (Kovácsréti, 64.), Lukács R. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gól: Gosztonyi (11-esből, 37.), Rjasko (41.), Lukács R. (90).

Kondás Elemér: – A célunkat elértük, hiszen magabiztosan továbbjutottunk, és játszattuk azokat a futballistákat, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, illetve sérülés után tértek vissza.
hirdetés