PR cikk

2008.05.22. 10:17

XVIII. Kelet-Nyugat Expo

MEGHÍVÓ

XVIII. Kelet-Nyugat Nemzetközi Kiállítás és Vásár

Nyíregyháza, 2008. június 5-8.

 
A Kelet-Nyugat Expo 2008-ban már 18 éve találkozóhelye a régió és hazánk meghatározó üzleti szereplőinek és a külföldről, legfőképpen a szomszédos országokból érkező vállalatoknak, vállalkozásoknak. Az Expo időszakában megrendezésre kerülő kísérőrendezvények vitathatatlanul hozzájárulnak az új üzleti, valamint a piacbővítő kapcsolatok építéséhez, a nemzetközi kapcsolatrendszer fejlesztéséhez. A 18. Expotartalmában és formájában is megújul, hiszen egy időpontban több hazai és nemzetközi szakma és szolgáltatás mutatkozik be, illetve nemzetközi tanácskozások kerülnek megrendezésre, a látogatók részére, pedig színesebb és látványosabb programokat szervezünk

IX. BAU Építőipari Szakkiállítás

A BAU Építőipari Szakkiállítás helyi és országos tervezőknek, építészeknek és projektfejlesztőknek éppen úgy szól, mint a kivitelezőknek, építési vállalkozóknak, építőanyag-kereskedőknek és lakóközösségi képviselőknek, házépítőknek.

A jövőbe mutató témák, például az intelligens homlokzatok, energia-hatékony építés,  funkció,  design a tematikában fontos szerepet játszanak.

A BAU Nemzetközi Építőipari Szakkiállításra számos hazai és külföldi építőipari kiállítót várunk. A rendezvényt szakmai fórumok teszik hasznossá.

A 2008. évi szakkiállítás kiemelt témakörei:

-          Energia-hatékony építkezés

-          Alternatív fűtési technológiák

A szakkiállítás az ÉVOSZ védnökségével kerül megrendezésre.

IX. Bútor- és Konyhakiállítás

 A kényelmes otthon, a szépen berendezett lakás mindannyiunk vágya és természetes igénye. Ma már az Expo legsikeresebb rendezvénye a Bútor- és Konyhakiállítást, melynek célja a legújabb lakberendezési, belsőépítészeti stílusirányzatok bemutatása, ahol mindenki megtalálhatja a minőségben, stílusban és árban a neki legmegfelelőbb lakberendezési tárgyat, illetve megoldást.

A kiállításra várjuk a vezető bútorgyártó- és forgalmazó cégeket, konyhastúdiókat, lakástextil gyártókat és kereskedőket, illetve azon vállalkozásokat, melyek segítséget nyújtanak az otthonteremtésben

Kiemelt témakör:

Wellness a lakásban – hidromasszázs, szaunák, uszodatechnika

                        I. Védett Műhelyek Nemzetközi Kiállítása és Vására

 A 2008 évi rendezvény nagy vállalkozása, hogy a Védett Szervezetek Országos Szövetségével közösen megszervezzük a fogyatékos emberek által készített- teljes piaci komforttal rendelkező, korszerű termékeket és szolgáltatásokat előállító szervezetek nemzetközi bemutatkozását. Várhatóan hat országból érkeznek kiállítók. Példa értékű bemutatkozást a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és Miniszter teljes mértékben támogatja.

Kísérő rendezvény:

Védett Szervezetek Nemzetközi Tanácskozása

 

I. Ipartestületek Nemzetközi Kiállítása és vására

A négy ország találkozási pontján - Nyíregyházán- eddig is élénk együttműködés alakult ki a visegrádi négyek országai iparosaival és a határon túli magyar vállalkozókkal. Az a törekvésünk, hogy az Ipartestületek Országos Szövetségének védnöksége és szakmai irányítása mellett a lehető legnagyobb részvétellel és szakmai felkészültséggel az Expo keretein belül megrendezzük az iparosok bemutatkozását.

2008 évi rendezvény kiemelt programja a nemzetközi dísz és fegyverkovácsok bemutatkozása és verseny megrendezése. (a versenyzők részvétele ingyenes, az első három helyezett 1200 euró összegű díjazásban részesül.) Reméljük, hogy 2008-ban útjára indított kezdeményezés a későbbiekben önálló országos és nemzetközi rendezvénnyé válik.
Kiemelt rendezvény:
                                                          

   I.  Mesterkovács verseny


                       
 III. Határon Túli Magyar Vállalkozások Találkozója

 A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával az elmúlt években nagy sikerrel került megrendezésre a Határon Túli Magyar Vállalkozások Találkozója. A kiállításon bemutatkozó határon túli vállalkozások programját konferencia és üzletember találkozó egészíti ki. A rendezvény a Visegrádi Négyek Vállalkozásainak Kiállítása tesziteljessé. A kiállítók Szlovákiából, Lengyelországból, Csehországból,  Romániából és Ukrajnából is érkeznek.


III. Kert- és Dísznövény Kiállítás

Legsikeresebb rendezvényünk közé tartozik a díszkertek és kerti bútorok bemutatója. A több száz négyzetméteren kiépített látványos dísznövény bemutató, a színes térburkolatok és az ötletes kerti szökőkutak minden évben a látogatók csodálatát váltja ki.

 Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben további információra van szüksége, hívja a 42/402-398-as és 42/402-399-es telefonszámokat, ahol Szentpáliné Rudi Éva, MedgyesinéPapp Klára és Kulcsárné Molnár Edit
készséggel állnak rendelkezésére.

 
Tisztelettel:

                      Lendvai István                                                              Szentpáliné RudiÉva

        védjegy-tulajdonos sk.                                                                ügyvezető sk.

A  Kelet-Nyugat Expo Szervezőbizottsága nevében

Az EXPO színpad programja >>

Jelentkezési lap letöltése >>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában