Sport

2013.08.15. 10:49

Vasasékkal ütheti a vasat a Bátor

Nyírbátor - A vezetőség nem vádolható azzal, hogy ne tett volna meg mindent az erősítés érdekében.

Nyírbátor - A vezetőség nem vádolható azzal, hogy ne tett volna meg mindent az erősítés érdekében.Nem lacafacáztak, annyi szent. A nyírbátoriak nagytakarítást rendeztek. Az NB II-es férfi kézilabdacsapatra rá sem lehet ismerni – legalábbis a tavasszal bevetett játékoskerethez képest látványos a változás. Akár bombaerősnek is titulálható a továbbra is Váczi Sándor irányította legénység. Persze, a nevek még nem jelentenek garanciát, a pályán is meg kell szakadni a sikerért.

Arab nehézbombázó

Igaz, ami igaz, a vezetőségnek aligha lehet a szemére vetni, hogy ne tett volna meg mindent a gárda acélosítása érdekében. A Nyíregyházáról érkező átlövő, Kovács Ákos, és a balszélső Vasas György mellett a hajdúböszörményi Sébi Dávid (jobbszélső) is csatlakozott a Bátorhoz. Akárcsak a legutóbb az „osztálytárs” Tiszavasváriban szereplő Dévald Attila, Rontó Ádám, Vasas Tamás trió. Érdekes színfoltja lehet a szezonnak az arab felmenőkkel rendelkező Zeglan Ramzi harcba dobása: a két méter magas nehéztüzért Balmazújvárosból igazolta a szabolcsi egylet.

A szintén nyíregyházi kötelékhez tartozó Dobos Balázs kettős játékengedéllyel segítheti minél eredményesebb produkcióhoz a Váczi-brigádot.

Négyen távozhatnak

Mindeközben távozók is akadnak: Szemcsék Olivér Angliában próbál szerencsét, a kapus, Bíró Dávid munkahelyi elfoglaltság miatt búcsúzott, míg Kiss János abbahagyta. Az irányító Albecz Bencze az élvonalbeli Mezőkövesd figyelmét keltette fel, jelenleg is matyóföldi csapattal készül.

A nyírbátoriak augusztus 31-én Ózdra hivatalosak: a borsodi tornát követően szeptember 7-én ők lesznek a házigazdái egy hasonló volumenű eseménynek.

A szeptember 22-én esedékes bajnok rajt előtt iktatták be – az Eger elleni (szeptember 11.) Magyar Kupa összecsapást.

KM-KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!