Magyarországon először Nyíregyházán látható a tárlat – két héttel tovább!

Magyarországon először Nyíregyházán látható a tárlat – két héttel tovább!
Nyíregyháza – Finnország az idén ünnepli függetlensége kikiáltásának századik évfordulóját. Magyarországon először Nyíregyházán láthatja a közönség a Pro Finlandia című kiállítást immár egy hete.

Az eredeti tervekkel ellentétben meghosszabbították az időpontot, így a tárlatot egészen augusztus 25-ig meg lehet tekinteni a Korzó Bevásárlóközpont második emeleti összekötőhídján. Dr. Révay Valéria, a Nyíregyházi Magyar–Finn Baráti Egyesület alapító elnöke közölte, hogy a Suomi 100 elnevezésű eseménysorozat részeként a Finn Nemzeti Levéltár által összeállított kiállítás bemutatja a finnek történetét a középkortól az 1920-as évek elejéig. Eredeti dokumentumok, kiadványok, festmények, korhű tárgyak képei szemléltetik a múltat. Ingyenesen lehet megtekinteni az érdekes összeállítást a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében.

KM–LTL0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés