“Majd’ 7 órán tartott az áramszünet, pedig nem volt hó, nem volt vihar”

Akt.:
“Majd’ 7 órán tartott az áramszünet, pedig nem volt hó, nem volt vihar”
Nyíregyháza – Évek óta visszatérő probléma a gyakori áramszünet a Matróz, Vaskapu, Tövis és Kocsis utcákban – fordult portálunkhoz egy Kistelekiszőlőben élő hűséges előfizetőnk, akinél az elmúlt hétvégén szakadt el a cérna.


– Nem csak a gyakoriság, az időtartam is indokolja, hogy végre kezdjenek valamit a problémával. A hétvégén – két részletben – majd’ 7 órán tartott az áramszünet, pedig nem volt hó, nem volt vihar. Ennyit még a legjobb fagyasztók sem bírnak ki, a többi kellemetlenségről nem is beszélve – fogalmazott olvasónk.

Felvetésével az E.ON szóvivőjéhez fordultunk. – Az elmúlt napokban valóban többször tapasztalhattak üzemszünetet ügyfeleink. Kollégáink június 18-án háromszor jártak az említett területen hibát javítani. Az első próbálkozásuk sikertelen volt, mivel a magánterületen fekvő, de szolgalmi joggal rendelkező berendezésünkhöz nem tudtak bejutni. Végül rendőri segítséggel, négy óra elteltével jártak sikerrel, de a távozásuk után újabb meghibásodás lépett fel.

– A hibát fák idézték elő, amelyek hozzáértek a hálózathoz, zárlatot, üzemszünetet okozva. Hogy hosszú távon csökkentsük a üzemszünetek kialakulásának kockázatát, ezen a héten a kollégák a szükséges gallyazásokat és a hálózat beszabályozását is elvégezik – tájékoztatta lapunkat Egyházi Nikoletta.

KM
hirdetés