Majdhogynem ajtóstól rontott az exneje házába

Majdhogynem ajtóstól rontott az exneje házába
© Illusztráció: getty images
Nyíregyháza – Bíróság elé állítás keretében éjjel, erőszakkal, fenyegetéssel elkövetett magánlaksértés bűntettének kísérlete miatt jogerősen 140.000 forint pénzbüntetésre ítélte M. F.-et a Nyíregyházi Járásbíróság csütörtökön.


A vádlott és a sértett házasságban, majd válásuk után élettársi kapcsolatban éltek, azonban egy éve megszakították a kapcsolatukat, a vádlott elköltözött a sértett tulajdonában lévő családi házból.

A férfi november 6-án egy kocsmában azt hallotta, hogy a volt felesége egy férfival sétál kézen fogva a faluban. Ezen feldühödve többször felhívta a sértettet, aki nem vette fel a telefont. Másnap hajnalban a férfi elment a sértett házához, és ott az ablak redőnyét verve kiabált, hogy engedje be. A nő felhúzta a redőnyt és kinyitotta az ablakot, mire a vádlott tovább folytatta a szidalmazást, és megöléssel fenyegette a sértettet, majd ezt követően betörte az ablaküveget is, be akart jutni a házba. A férfi a hátsó ajtót is megpróbálta betörni, a sértett pedig értesítette a rendőrséget.

KM
hirdetés