Majka és Curtis nyitják a bulit a FŐHÉ-n

Akt.:
Majka és Curtis nyitják a bulit a FŐHÉ-n
Nyíregyháza – A csúcstartó duó koncertjével startol el május 18-án a FŐHE fesztivál.

A nulladik nap magyar fellépői között kiemelt formációként várják a duót, akik népszerűsége a Belehalok című számmal érte el eddigi csúcsát: a kissé melankolikus slágerre több mint 38 millióan(!) kattintottak a legnépszerűbb videomegosztó oldalon.

A Coca-Cola színpadon este 10-kor kezdődő bulira valószínűleg sokan lesznek kíváncsiak. Lapcsoportunknak nemrég adott interjújában az ózdi hős, kinek élete mostanra egyáltalán nem „egy átkozott kiszavazóshow”, hiszen egyszerre két televíziós produkcióban is láthatják a nézők és a rajongók, elmondta: húzós volt az április tévézés szempontjából, de alapjában véve élvezte a feladatot.

– Az életemben azonban mindenképpen első a zene. Ott vagyok otthon, azon a színpadon.
És ha már a zenénél tartunk, hatalmas megtiszteltetés érte a Majka–Curtis párost.

– A Depeche Mode tagjai, miután meghallgatták az általunk átdolgozott Personal Jesus című dalukat, megadták az engedélyt, hogy hivatalosan is miénk legyen a nóta. Ez azért nagy dolog, mert ebben a régióban senki nem kapott még Depeche-számot úgy, hogy a dal szerkezetében és nyelvezetében is teljesen más, mint az eredeti. Hamarosan érkezik egy igazán látványos klip is a történethez.

– Őszig meghúzzuk a munkát, aztán néhány hónap külföld jön és egy kis pihenő februárig.

ÉKN


Idén is lesz FŐHE Fesztivál! És már mutatjuk is a programot!
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzati Testülete idén is megszervezi a felsőoktatási intézmény legnagyobb rendezvényét a FŐHE Fesztivált!
hirdetés