Majoros Bence: egyedül nem megy

Majoros Bence
Majoros Bence - © Fotó: Racskó Tibor
Nyírbátor – A magyar fiú ifjúsági asztalitenisz-válogatott a 13-16. helyért játszhat tovább a pozsonyi Európa-bajnokságon.

Majoros Bence két győzelme kevés volt a címvédő olaszok ellen, hogy a magyar ifjúsági fiúválogatott bejusson a legjobb nyolc közé a pozsonyi korosztályos Európa-bajnokságon. A nyolcaddöntő a megszokott forgatókönyv szerint alakult, vagyis a Nyírbátori ASE játékosa az elején vezetést szerzett a mieinknek (3:0-ra verte Jordy Piccolint), aztán a társak (ezúttal Bruckner Máté és Kovács Gábor) veresége után 1–2-nél a meccsben maradásért játszott.

Majoros a Daniele Pinto elleni meccsét úgy nyerte meg 3:2-re, hogy 1:2-es szettállás után 12:10-re és 15:13-ra megnyert játszmákkal fordított – de hiába, mert a végén Piccolin Brucknert legyőzte, így 3–2-re nyertek az olaszok.

A 9–16. helyért a belgák ellen újabb 3–2-es vereség következett, igaz, ezúttal Bence is bakizott egyet, hiszen az első meccsen 3:1-re kikapott Thibaut Darcistól, majd – szokás szerint – 1–2-es állásnál legyőzte Arthur Bilast, de Darcison Bruckner sem tudott kifogni.

KM-BTSporthírek


hirdetés