Majoros Bence – Megvan az első felnőtt bajnoki cím is!

Majoros Bence pályafutása első felnőtt bajnoki aranyérmét szerezte
Majoros Bence pályafutása első felnőtt bajnoki aranyérmét szerezte - © Fotó: ittf.com
Nyírbátor – Majoros Bence párosban az élen végzett a Celldömölkön rendezett asztalitenisz viadalon.

Majoros Bence egyesben bronz-, párosban aranyérmes lett a Celldömölkön rendezett országos felnőttbajnokságon. És bár klubként már nem a Nyírbátori ASE szerepel a 18 éves játékos neve mellett, hanem a német TTC 1946 Weinheimé, azért a bátoriak is nyugodtan magukénak tekinthetik a sikert, az általuk nevelt játékos első bajnoki címét, érmeit.

Majoros párosban a hozzá hasonlóan Németországban pallérozódó, a Frickenhausen kötelékébe tartozó Szita Márton oldalán szerzett aranyérmet párosban, miután a döntőben 3:2-re legyőzték a Lindner Ádám, Nagy Krisztián (Celldömölki VSE, Pécsi TE-PEAC) duót. Az elődöntőben a Lakatos Tamás, Szudi Ádám (Saarbrücken, Ruhrstadt-Herne) párost múlták felül (3:1), ami azért számít nagy fegyverténynek, mert a világbajnokságot is megjárt Lakatos egyéniben szerzett elsőséget.

Ott, ahol Bence bronzrémes lett. Az elődöntőig Iván Csaba (Celldömölk, 4:0), a második helyen kiemelt Kriston Dániel (Szécsény, 4:2) és Magyar László (Szegedi AC, 4:3) testén keresztül vezetett Majoros útja, majd a döntőbe jutásért a későbbi győztes Lakatos Tamás mutatott neki stoptáblát.

Vegyes párosban az Erdért SE játékosával, Tóth Katával állt az asztalhoz Majoros Bence, az első körben kiemeltek voltak, a nyolcaddöntőben pedig a Fekete Soma, Hepke Johanna (Augsburg, Erdért SE) duótól szenvedtek 3:2-es vereséget.
A múlt heti apagyi verseny főszereplői közül nemcsak a már említett Lindner Ádám szerzett bronzérmet párosban, hanem Marsi Márton (TTC Mühringen) is, ő a BVSC-s Do Phoung Nammal indult.
hirdetés