Kisvárda hírei

2013.05.04. 10:13

Botjával bántalmazta a nőt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt indított nyomozást B. Ferenc 73 éves ibrányi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt indított nyomozást B. Ferenc 73 éves ibrányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. május 3-án délelőtt egy ibrányi buszmegállóban előzetes szóváltást követően a nála lévő sétabotjával bántalmazott egy szintén helybeli 40 éves nőt. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Elfogták a garázdákat

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Sz. Gyula 36 éves pátrohai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. május 3-án kora este egy pátrohai presszó előtt nézeteltérésükből adódóan neki támadt egy helybeli 30 éves férfinek, akit egy esetben megütött. A további bántalmazást egy, a presszó előtt tartózkodó 32 éves férfi megpróbálta megakadályozni, ám a gyanúsított ekkor egy nála lévő baseballütővel megütötte a férfit. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és nem sokkal később lakásában elfogták a garázda férfit.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 15 éves nyírmihálydi fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. május 2-án kora este Nyírbátor belterületén találkozott három ismerősével, akikkel korábbi haragos viszonyuk miatt szóváltásba keveredett és egyiküket egy gereblyével is bántalmazott. A rendőrök a fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!