Május végi futás és gyaloglás az erdőben

Május végi futás és gyaloglás az erdőben
Nyíregyháza – Újdonság és állandóság. Évről évre újítanak a Waldlaufer Futás és Gyaloglás szervezői, ám a lényeg, a helyszín és a táv állandó. Ezt hangsúlyozták ki a jövő szombati rendezvény pénteki sajtótájékoztatóján.


Hargitai János, a rendezvény főszponzora, a Top Modell Cipőüzlet tulajdonosa elmondta, hogy ismét két és fél kilométeres táv vár indulókra, amit futva, kocogva, vagy akár sétálva lehet teljesíteni. Újra díjazzák a sok résztvevőt mozgósító iskolákat, cégeket. Valamennyi induló karszalagot kap, ami tombolaszelvény is. A legszerencsésebb család tagjai (két felnőtt és két gyerek) saját választású, akár monogrammukkal is ellátott cipőt nyerhetnek.

A program május utolsó szombatján reggel kilenckor indul az erdei tornapályán. Az első kétszáz nevező pólót kap ajándékba, tíz óráig különböző bemutatók szórakoztatják az érdeklődőket. Aztán a közös bemelegítés után tíz órakor startol a versengés.

– Ez már a hatodik alkalom, tavaly volt aki babakocsiban teljesítette a távot, idén már sétálhat a szüleivel. Örömteli, hogy egyre többen választják ezt a remek sportos időtöltést, reméljük így lesz ez még sokáig – fűzte hozzá Halkóné dr. Rudolf Éva, a megyeszékhely köznevelési, kulturális és sportbizottsága elnöke.

KM-ML
hirdetés