Már a Tuzsér sem veretlen

Már a Tuzsér sem veretlen
© Fotó: Pusztai Sándor
A labdarúgó: Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójának szombati nyitányán három mérkőzést játszottak.

Nyírmada–Nagyhalász 0–1 (0–1)
Nyírmada, 100 néző, v.: Bendik T.

Nyírmada: Kardos Z. – Mátyus Cs., Géczi I., Puskás Á., Danku A., Bancsi G. (Szikszai A.), Fejes J., Nagy M., Németh A., Dávid R., Barta F. Játékos-edző: Szőke István.

Nagyhalász: Jakocska Cs. – Kóder L., Kondor M., Tilki M., Kovács N., Turóczi Cs., Kosztik D. (Anderka R.), Horváth M. (Szitai R.), Csire G., Szabó B. (Boros I., Tóth N.), Mocsár Cs. Edző: Kiss Gábor.

A hazai csapat hadilábon állt a szerencsével, valamennyi helyzetét elpuskázta, miközben az ellenfél egy fejesgóllal elvitte a három pontot.

Gól: Tilki M. Ifi: .

Szőke István: – Sajnos, egy kis gödörbe kerültünk. Az biztos, ilyen grundfocit játszó ellenfelekkel szemben nagyon nehéz lesz jó eredményt produkálni.

Kiss Gábor: – Nagy fegyverténynek tartom, hogy a Mada hazai pályán nem tudott ellenünk gólt szerezni. Azzal, hogy ők az elvárt teljesítménytől gyengébbet nyújtottak, az teljes mértékben a mi érdemünk.

Tiszavasvári–Tuzsér 2–1 (0–1)
Tiszavasvári, 250 néző, v.: Tomori P.

Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Lakatos B., Balogh N., Nagy D., Tudja D. (Somogyi M.), Kóka R., Péntek A. (Balázsi P.), Potornai M. (Dankó G.), Nagy I., Hódi G. (Bakos T.). Edző: Mirgai László.

Tuzsér: Szűcs L. – Dancs B., Lakatos T., Bagoly Z., Dallos L. (Gergely I.), Hriskevics, Dolhai M., Tott N. (Setét R.), Iván A., Markos J., Soós T. Játékos-edző: Dancs Béla.

A Vasvári támadott, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Gól: Péntek A. (11-esből), Bakos T., illetve Iván A. Ifi: 8–1. (Tudósító: Hankó András)

Mirgai László: – A második félidőben egy lapra tettünk fel mindent, letámadtuk a vendégeket, több góllal eldönthettük volna a mérkőzést. A csapatnak csak gratulálni tudok ehhez a bravúrhoz. Ezt a győzelmet Harcsa Zoltán barátomnak ajánlja a csapat, aki nagyon sok fiatal futballistát indított el a pályán, és nagyon sok edzőt, köztük edzőt támogatott az évek során. Jómagam, edzőkollégáim, és volt játékosai nevében köszönünk neked mindent, Zoli bácsi!

Dancs Béla: – Egyszer minden sorozat véget ér. Nem úgy nézett ki az első félidő alapján, hogy vereséget szenvedünk, túlságosan megnyugodtunk a vezetés megszerzése után, a másodikban pedig a Vasvári sokkal jobban akarta a győzelmet, ami gólokban is megmutatkozott részükről.

Nyírgyulaj–Szakoly 0–1 (0–0)
Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Tatár.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Baksa Cs., Czerula Zs., Erdei L., Pénzes Á., Lakatos J. (Szép T.), Tóth B. (Erdei B.), Sitku Á., Gózner K. (Kanál R.), Oxi R. (Horváth K.), Berecz Zs. Edző: Lukács Tibor.

Szakoly: Szobonya G. – Baumgartner Á., Rebegea, Rédei M. (Kiss A.), Fodor T., Chioreanu, Horváth G., Palaga P. (Dávid G.), Daru R., Madzin I., Bodai K. (Kiss T.). Edző: Madalina György.

A vendégek foggal-körömmel, ha kellett tíz emberrel védekeztek és céljukat elérték, mert a hazaiak még egy méterről sem tudtak betalálni a kapuba.

Gól: Madzin I. Ifi: 5–1.

Lukács Tibor: – Hetek óta küszködünk a helyztekihasználással, addig, amíg ezen nem tudunk változtatni, hiába reménykedünk a jó eredményekben.

Madalina György: – Amire készültünk, megvalósítottuk: szervezettek voltunk, mindez nagy akarással párosult a játékosok részéről. Ezen a héten megszereztük azokat a pontokat, ami a következő időszakban a jó csapatok ellen nyugodt futballt eredményezhet.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés