Már Ausztriában járnak

Budapest – A nyíregyházi csapat tagjaival szombat 11 órakor sikerült telefonon beszélni, útban vannak Velence felé, ahol az első éjszakát fogják tölteni.

Óriási érdeklődés mellett szombat délelőtt elstartolt a 2. Budapest-Bamako futam. A rajt előtt a csapat tagjai megkapták a szponzoroktól a bátorító sörüket, amit majd este fognak elfogyasztani.

A hatalmas tömegben rokonok, ismerősök búcsúztak az induló csapatoktól, s amikor odagurultak a rajthoz és bemutatták őket, a tömegből néhányan kiabáltak, hogy ők is szabolcsiak, kedvesen köszöntették kalandorainkat.

Indulás előtt a Moszkvából a magyar fővárosba érkező Mali nagykövete angolul szólt az összegyűltekhez, a versenyzőkhöz. Sok sikert kívánt és szerencsét kívánt a futamhoz, majd elhangzott a start- és a célország, Magyarország és Mali himnusza is. Szombat délelőtt 11 órakor már a sógorok útjain száguldtak a nyíregyháziak, útban vannak Olaszország felé, ahol az első éjszaka megszállnak, mégpedig Velencében. Legközelebb tehát onnan jelentkezik a csapat.
hirdetés