Már cég sem kell a céges autóhoz

Akt.:
Már cég sem kell a céges autóhoz
Míg Magyarországon még nagyon erős a birtoklási ösztön – legyen szó ingatlanról vagy autóról – Nyugat Európában sokkal inkább jellemző egyfajta nagyobb mobilitás. Az emberek nem szeretnének hosszú távra elköteleződni.

A ŠKODA Gondoskodás Program ezt a gondolkodást igyekszik meghonosítani és elterjeszteni hazánkban is. Segítségével egy fix, előre tervezhető havidíjért cserébe akár 0% önrésszel új autóhoz juthat a szerződő, amit 3 vagy 4 év elteltével ismét egy újabbra cserélhet.

A konstrukció nagy előnye, hogy számos olyan extra szolgáltatást tartalmaz, amit eddig csak a cégautóval közlekedők élvezhettek. A bérbeadó gondoskodik a kötelező szervitekről, a téli-nyári gumik cseréjéről, sőt az abroncsok tárolásáról is. Emellett a kötelező biztosítás, a CASCO, a balesetbiztosítás és a forgalomba helyezés költsége is része a bérleti díjnak. A bérlőnek a tankoláson kívül gyakorlatilag nem kell mással foglalkoznia. Egy hosszú lízingszerződés éveken át tartó elköteleződést jelent, a közben felmerülő extra költségekkel pedig nehéz tervezni. A futamidő lejártával az autó tulajdonjoga ugyan a vevőre száll, de a maradványérték már korántsem biztos, hogy elég magas lesz. Elképzelhető, hogy a tulajdonos veszteséggel tud csak megszabadulni használt gépjárművétől, a fennmaradó összeget pedig rögtön el is költheti következő autója önrészére.” – fejtette ki Csősz Ferenc a Platán Autóház ügyvezető igazgatója.

A program kialakításakor kiemelt figyelmet szenteltek annak is, hogy az autóválaszték a lehető legszélesebb legyen. A családi igényekre szabott járművek éppúgy elérhetőek, mint a reprezentatív vagy a munkához használt autók. A ŠKODA modellek közül a Rapid, az Octavia, a Superb és a Fabia szerepelnek a kínálatban.

A konstrukció egyébként nem új, tavaly ősszel került bevezetésre és azóta is töretlen sikernek örvend. Sőt, idén új modellek is bekerültek a kínálatba.

A legvonzóbb ajánlatot kétségkívül a márka bestsellere a ŠKODA Octavia testesíti meg, mely már havi bruttó 97 672 forinttól elérhető.

Ez a népszerű 115 lóerős családi modell idén új dizájnt kapott, emellett gazdagabb kommunikációs és biztonsági felszereltségekkel is el lett látva. Alapfelszereltségként tartalmazza a 16”-os könnyűfém keréktárcsákat, tempomatot, elektromos első és hátsó ablakemelőket, Maxi-DOT fedélzeti computert, hátsó parkolóradart, multifunkciós bőrkormányt, Bluetooth telefon kihangosítót, érintőképernyős Swing rádiót és Climatronic klímaberendezést.

A ŠKODA Gondoskodás Programról szóló bővebb információkat a www.platanautohaz.hu oldalon talál, illetve konkrét ajánlatokat személyesen Nyíregyházán, a Platán Autóház ŠKODA márkakereskedésben értékesítő Kollégáitól kérhet, vagy hívja a +36 42 501 700-as telefonszámot.

Platán Autóház, 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60.
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 9:00-13:00hirdetés