Már csak a pszichológus tartja a lelket a román orvosban

Már csak a pszichológus tartja a lelket a román orvosban
© Fotó: maszol.ro.
Nyíregyháza – Már csak kilenc hónap, és feltételesen szabadlábra helyezik a Nyíregyházán gyilkoló román orvost, lejár ugyanis a büntetése, amit a kinti hatóságok rászabtak tiltott fegyverhasználatért.

– Kilenc hónap múlva helyezhető feltételesen szabadlábra – mondta el a Borsnak a férfi ügyvédje, Lucian Negrutiu. Az ügyvéd hozzátette, hogy védence nincs túl jól, Dan mentális állapota a börtönben folyamatosan romlik: – Nem tud beilleszkedni a börtön közegébe, romlik a szellemi állapota. A fogda pszichológusa foglalkozik is vele. Pedig a családja látogatja is.

Az orvos korábban sem viselte jól a bezártságot: folyamatosan balhézott a rabtársaival, többször fenyegetőzött öngyilkossággal is, ez azóta csak romlott. Pedig a családja igyekszik benne tartani a lelket: a Romániában élő édesanyja és testvére rendszeresen látogatja, még a Magyarországon élő gyermekei is kiutaznak hozzá, ha tehetik.

Forrás: borsonline.hu


Nyíregyháza - Szeptemberben feltételesen szabadulhat az orosi emberölés gyanúsítottja. Két évvel ezelőtt az egész megyét sokkolták az Oroson történtek: 2016. augusztus 31-én kétszer dörrent egy fegyver a Friss utcai családi házban, a feleség a helyszínen életét veszítette, a férjet a mentők életv...

Nyíregyháza - A Bors megtudta, hogy hamarosan lejár az S. Danra Romániában kiszabott büntetés. A 2016. augusztus 31-én Nyíregyházán gyilkoló férfi Romániába menekült, ahol Kolozsváron fegyvercsempészésért és tiltott fegyverviselésért 3 év négy hónapra ítélték - először ezt a büntetést kell letölt...
hirdetés