Már csak kettőt kell aludni, hogy Debrecenben láthassuk a legszebb szibériai tigriseket

Már csak kettőt kell aludni, hogy Debrecenben láthassuk a legszebb szibériai tigriseket
Debrecen – Csütörtökön délután megnyitja kapuit az ország legszebb utazó társulata, a Magyar Nemzeti Cirkusz a Kishegyesi úton, hogy 18 órától elkápráztassa közönségét legújabb, immár 18. szezonjának kétórás műsorával.

Az előadás két részből áll, s ismét fantasztikus világszámokat vonultat fel. Mint Richter József igazgatótól megtudtuk, a kubai állami cirkusz Habanera csoportja ugrókötél és levegőszámokkal szórakoztat, míg Olaszországból a híres Cristiani dinasztiából Redi érkezik hozzánk hét bámulatos szibériai tigrisével. S ezzel, még koránt sincs vége a nemzetközi kavalkádnak, hiszen a műsorból nem maradhat ki az ország kedvenc indiai elefántja, Szandra, „akit” akár a tévéből is ismerhetnek az olvasók, korábban ugyanis az egyik kereskedelmi csatornán tűnt fel több alkalommal.

Lesz azonban egy manapság már csak ritkán látható, korábban azonban hatalmas népszerűségnek örvendő produkció is. A hazai cirkusz dinasztiák egyikének, a méltán híres Donnert familiának két tagja a késdobálás hagyományait eleveníti fel, kiváltva ezzel a közönség ámulatát és elismerését.

Olcsóbban a Naplóval

Legyen ott Ön is családjával a premieren, a Napló segítségével olcsóbban! Az április 12-i (csütörtök) bemutatkozó előadásra a Napló előfizetőjeként váltsa meg két főre szóló belépőjegyét féláron, 6000 forint helyett 3000 forintért, munkanapokon 8-tól 15 óráig a Napló szerkesztőségében (Debrecen, Dósa nádor tér 10.). Érdemes azonban sietni, mert a kedvezményes árú belépőjegyek korlátozott darabszámban kaphatóak!
hirdetés