Sport

2014.12.30. 16:34

Barczi Róbert év végi búcsúja

Nyíregyháza - A távozó szakember helyett Krizán Sándor lesz az új megyei igazgató.

Nyíregyháza - A távozó szakember helyett Krizán Sándor lesz az új megyei igazgató.

Nem csupán az évtől, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságnál betöltött posztjától is búcsúzik Barczi Róbert. Az igazgatói tisztségtől megváló szakember az országos szövetségben folytatja munkáját – immár Budapesten. Fél éves betanulási időszak során Csíki Károllyal közösen, majd azt követően önállóan fogja irányítani a MLSZ versenyigazgatóságát.

Ugyanakkor megnevezték utódját, mégpedig Krizán Sándor személyében. A korábban a Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli futballcsapatánál technikai igazgatóként tevékenykő, míg az elmúlt fél esztendőben az NB II-es Csákvár kötelékéhez tartozó új „főnök” játékos múltja sem elhanyagolgató. Elvégre, a Szpari labdarúgójaként tagja volt az 1984-ben ifjúsági Európa-bajnokságon győztes magyar válogatottnak. Az NB I-ben a Bp. Honvéd és a Szombathelyi Haladás színeiben szerepelt, majd a Diósgyőrben is megfordult.

– Óriási megtiszteltetés, hogy az MLSZ vezetése felkért erre a feladatra, ami természetesen a teljes Szabolcs megyei apparátus munkájának elismerése is egyben – nyilatkozta Barczi Róbert a Magyar Labdarúgó-szövetség leendő versenyigazgatója. – Innentől kezdve, a magyar futball egészének előremozdítása érdekében fogok dolgozni, annyit ígérhetek, ugyanolyan elszántsággal, szorgalommal és alázattal teszem a dolgom, ahogy eddig is igyekeztem.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!